Colonies Bastoneres

Colònies Bastoneres

El Projecte

Proposem un cap de setmana per descobrir i ampliar el món bastoner als ulls dels més menuts i poder conèixer i compartir entre iguals d’altres colles un interès comú.

Ens agradaria teixir i ampliar la xarxa, a través d’activitats de lleure, explorant la natura, observant els estels, compartint històries, vivint en comunitat i respectants el temps i les necessitats dels infants amb un conjunt de moltes altres experiències.

La Coordinadora del Ball de Bastons de Catalunya ofereix un gran ventall d’oportunitats per a les colles associades al llarg de l’any, des de trobades nacionals, trobades infantils, actuacions i tallers remunerats, jocs de taula i marxandatge, i moltes d’altres.

Actualment existeix l’Aplec Jove destinat a joves de 16 a 35 anys, i continuant en aquesta línea de projectes, es creu necessària l’oferta d’unes colònies exclusives per a infants i joves dels 5 als 15 anys, per ampliar la participació infantil a la cultura popular catalana.

L’associació té no només un vessant cultural sinó també educatiu, i arran de l’èxit de les colònies infantils internes dels Bastoners de Terrassa, l’Equip de Monitoratge detecta la necessitat d’ampliar el projecte a les colles de tot Catalunya.

Qui hi pot participar?

Els infants i joves de les colles bastoneres associades a la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya. Nascuts entre 2008 i 2018.

Dates i Ubicació

L'estada inclou:

7518f935-0ea9-4f5c-a297-0ae0f5f205f3

Coordinació

L’equip de monitoratge de Bastoners de Terrassa organitzarà, planificarà i dinamitzarà les colònies.
Tota la logística, producció i relacions prèvies la duran a terme:

IMG-20220320-WA0055