Verkami: Mantenim la nostra colla

Verkami: Mantenim la nostra colla

21 novembre, 2022 Off By Bastoner

Des de l’Associació dels Bastoners de Terrassa us volem informar d’un projecte nou, del qual necessitem la màxima ajuda i difusió.

Per tal de tirar endavant l’activitat bastonera, la nostra colla necessita infraestructura, com ara: adequar un magatzem, actualitzar un equip de so i refer la bandera de la colla. És per això que hem posat en marxa un recapte de diners per poder dur a terme aquestes accions, us presentem el Verkami: Mantenim la nostra colla!

Creem aquest Verkami ja que les subvencions públiques han estat retallades i no tenim altres fonts d’ingressos, vist que la gran majoria de les nostres actuacions són de caire altruista.

Tot s’està quedant obsolet, vell o està en males condicions, d’aquí poc no podrem fer-ne més ús, cosa que dificulta tot allò que com a colla fem i aportem a la ciutat de Terrassa i al territori. Les aportacions les destinarem al manteniment de la nostra colla.

Us demanem que en feu difusió a la vostra comunitat, als vostres contactes i cercles propers i, si podeu, feu alguna aportació.

Seguiu la campanya al següent link: https://vkm.is/bastonersterrassa

Moltes gràcies per la vostra ajuda i les vostres aportacions!