41è ANIVERSARI I DIADA DELS BASTONERS DE TERRASSA

41è ANIVERSARI I DIADA DELS BASTONERS DE TERRASSA

21 abril, 2022 Off By Bastoner

Aquest any els Bastoners de Terrassa celebrem el 41è Aniversari, i després de dos anys sense poder celebrar-lo com ens agrada fer-ho aquest any tornem a fer festa grossa.

El dia de Sant Jordi és el dia del nostre aniversari i sortirem a ballar a la Plaça Vella a les 6 de la tarda, com es tradició hi arribarem tot ballant el Virolet, que és el primer ball que s’acostuma a ensenyar als nous bastoners de la Colla Infantil.

Hi serem tota la colla des dels més xics, Picardenyes, també Faixes i Mocans, Juvenils i Tubercles i els Grans de la Colla, és un dia que a totes ens agrada molt ballar.

També hi haurà el grup de Picaswing, ballant el Baswing i el Jazztic, un ball molt especial ja que es balla amb estics d’hoquei i incorpora passades bastoneres i passos de swing, és una fusió de tres aspectes identitaris de la ciutat: la música de jazz, l’hoquei herba i el ball de bastons.

El diumenge 24 celebrem la nostra Diada.

Farem un cercavila pels carrers del centre de Terrassa, a les 11.30 h sortirem del Parc dels Catalans i anirem pujant Rambla amunt, fins el carrer del Peix per arribar al Raval i d’aquí cap a la plaça Vella a les 13.30h
Tot i que nosaltres hi serem amb tota la Colla, no estarem pas sols perquè ens acompanyaran els Bastoners d’Esplugues, els Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere i el Drac Baluk Astharot

La nostra Diada és un dia molt festiu per tota la colla, però sobre tot és un dia important pel grup de Mitjans ja que deixen el vestuari infantil per portar ja la camisa amb l’escut.

Per acabar recordar-vos que tenim llibre propi. “Bastoners de Terrassa, una història de més de quaranta anys” on s’explica la vida de la colla, la història de cada ball, qui van ser els nostres mestres i moltes coses més.

El podreu trobar a la paradeta del Consell de la República, a la llibreria Cinta, a la llibreria Temerària, a la llibreria 3 de Paper i el diumenge a la nostra paradeta.

Visca el Ball de Bastons !