CARAVANA ARTÍSTICA

CARAVANA ARTÍSTICA

10 setembre, 2020 Off By Bastoner

DIA 1: El primer dia, ens vam reunir tots a l’estació del Nord per agafar un tren que ens deixava a Sants, allà en vam agafar un altre de 2h més per arribar a Portbou. Per fer el viatge més curt, vam jugar a un joc d’endevinalles que va despertar tots els passatgers del tren. Un cop a Portbou, vam buscar la parròquia on dormíem i ens hi vam instal·lar. Després de dinar, vam baixar al poble a ballar. Un cop finalitzada la ballada, vam anar a la platja a banyar-nos. Estava a la temperatura ideal després d’una intensa tarda de ballades. Després de fer l’últim àpat del dia, com a joc de nit, els vam preparar uns reptes als monitors que van complir molt eficientment i on vam descobrir informació interessant. A l’hora de dormir vam passar una mica de por després d’explicar-nos històries de terror però finalment vam aconseguir adormir-nos.

DIA 2: Al llarg del matí del segon dia, vam anar cap a un càmping on vam fer un petit taller de bastons i danses tradicionals per a la gent del càmping i, a canvi, ens van oferir banyar-nos a les seves piscines (estaven mooolt fresquetes) i fins i tot tenien tobogans d’aigua! A la sala on havíem deixat les coses, vam poder fer una bona migdiada i descansar per al següent tram fins a Llançà. Només arribar, vam netejar el local on havíem de dormir i la Montse (mare de l’Oriol) ens va fer un bon sopar que el vam rebre amb la boca ben oberta. Abans d’anar a dormir vam fer uns quants jocs i aquí va ser d’on van sortir tots els encostipats.

DIA 3: Només llevar-nos a Llançà, vam esmorzar cereals i vam emprendre el camí fins a Port de la Selva. Allà vam comprar el dinar i el menjar dels següents àpats per poder sobreviure. També vam aprofitar per banyar-nos a la platja i prendre el sol una estona. Cap a les 16h vam començar a caminar cap a Selva de Mar mentre cantàvem les nostres cançons fins trobar el bar del Javivi, on ens havíem d’instal·lar. Abans de sopar, també vam fer una petita actuació pels clients del bar i una mica abans dels jocs de nit vam jugar a Ping-Pong on contàvem els punts de la manera més divertida possible (chin-chin clin!). 

DIA 4: El següent dia ens vam quedar a Selva de Mar però, enlloc de quedar-nos al bar, vam instal·lar-nos en una casa de caçadors que tenia caps d’animals penjats. Ens va costar bastant acostumar-nos-hi però bé, havíem de dormir allà sí o sí. Abans de dinar, ens vam dividir en dos grups: un grup va anar a comprar el dinar a Port de la Selva (els va costar trobar el camí correcte però ho van aconseguir) i l’altre es va quedar a la casa preparant l’aigua per bullir els macarrons. A la Paula no li va convèncer això del càmping gas, massa arcaic per ella, i vam acabar cuinant-los a la cuina de la casa, no sense abans tenir certs problemes per com funcionaven els fugons… Això sí, estaven boníssims! Després de descansar una horeta després de dinar, els monitors ens van preparar un joc amb moltes proves pel poble i vam acabar aconseguint menjar gràcies al joc del clip. Quan vam acabar, ens vam vestir de gala ben guapos i guapes i vam anar a sopar al bar del Javivi com a sopar especial. Però, òbviament, abans d’anar-hi ens vam fer unes fotos ben maques amb la roba de mudar. La majoria vam sopar hamburguesa amb patates i, al tornar a la casa, ens vam aprendre el mític ball de “Rumadai” fet pels monis. Vam ballar una estona i després vam jugar a alguns jocs. Aquella nit alguns no vam dormir gaire i vam veure sortir el sol tot i que feia molt fred a fora!

DIA 5: El primer que vam fer l’últim dia va ser esmorzar i recollir la casa de caçadors ja que després havíem d’anar fins a Port de la Selva per agafar l’autobús qur ens conduís a Cadaqués. En principi, hi havíem d’anar caminant però, per risc d’incendis, no vam poder fer aquella part de la ruta (quina sort!). A l’autobús la majoria estàvem marejats però quan vam arribar al nostre destí i vam ballar una mica, se’ns va passar del tot. I encara millor va ser anar a dinar a un restaurant boníssim de pizza i pasta. Per últim, vam agafar un autobús fins a l’estació de tren per tornar cap a Barcelona. A l’estacióde tren vam haver d’esperar gairebé dues hores però les vam aprofitar fent una petita avaluació de la ruta i vam llegir també els paperets de la nostra “Gossip Box”, on es van obrir shippejos nous… Al tren de Barcelona a Terrassa vam aprofitar per fer-nos moltes fotos i de tant en tant alguns baixàvem a les parades, però ningú s’hi va quedar a cap.

Fins aquí el nostre petit resum de la ruta, gràcies als monis per haver-la organitzat i a totes les que heu aportat qualsevol cosa, esperem repetir!